Ben jij nog gelukkig in de zorg?

MEDexperience 2017; met als thema…geluk in de Zorg

6 april 2017, Hogeschool Rotterdam van 10.30 uur tot 18.30 uur MEDexperience; hét inspiratiedok voor de zorgprofessional!
Het belevingsgerichte congres waar je als zorgprofessional op een inspirerende en krachtige wijze teruggaat naar de kern van waarom je doet wat je doet.

Het zorglandschap heeft de aandacht… thuiszorgorganisaties op zwarte lijsten, zorgprofessionals die verschijnselen van burn-out hebben en artsen die erkennen dat zij ook steun nodig hebben als er toch iets fout gaat. Vraag jij je wel eens af of jij als zorgprofessional nog gelukkig bent in de zorg?
Laat je dan inspireren door MEDexperience 2017! Geluk in de Zorg.

De MEDinspirators 2017 inspireren je met hun verhalen, ervaringen en… delen de keuzes die zij gemaakt hebben om gelukkig te worden en… te blijven. Het programma is ook dit jaar weer een fantastische beleving! Kom kijken, luisteren en ervaren hoe anderen het geluk met beide handen aanpakken. En neem ervan mee naar huis wat jij nodig hebt.

Wij zijn enorm gelukkig met de topinspiratoren van 2017. Van geluk vanuit onderzoek naar geluk op de werkvloer…

Prof. Dr. Ruut Veenhoven, Emeritus hoogleraar sociale condities voor menselijk geluk, Erasmus Universiteit, Erasmus Happiness Economics Research Organization (EHERO) zal ons congres zal openen. Wij zijn hier vereerd over! Ruut kan bevlogen vertellen over het rendement van geluk en hoe, in de zin van levensvoldoening, dit meetbaar blijkt te zijn. Een inspirerende MEDtalk over de relatie tussen gezondheid en geluk.

Een greep uit onze MEDinspirators 2017
Gerard Alderliefste Geluk in de verslavingszorg
Een dubbele bodem dient zich aan: het halen van geluk uit zorgen voor of voor verslaafden; het halen van geluk uit middelen. Als je zorgt voor je eigen geluk, kan een hobby een beroep worden en kan de brug worden geslagen tussen geluk in de zorg en de zorg voor geluk. Gerard zal op zijn eigen wijze je hier de handvatten voor bieden.

Liesbeth Jansen Onlangs te zien in de documentaire ‘De dokter onder vuur’. Kwetsbaar. Haar verhaal ‘een ongemakkelijke waarheid’ laat zien wat het betekent als iets fout gaat, als je voor het tuchtrecht moet verschijnen. Hoe ga je hier mee om? Hoe lastig en ook indrukwekkend is dit pad en hoe kan je hier toch geluk momenten in ervaren?

Brigitta Postema Anesthesioloog, arbeidsongeschikt. Van dokter naar patiënt en van patiënt naar de dokter. Geluk(t) in de zorg? In die vraag neemt ze je mee. Jaren gelukkig in de zorg, maar nu zij van een afstand kan kijken vraagt zij zich dat af. Was dat wel zo? Een moment voor zelfreflectie.

Ons goede doel voor MEDexperience 2017het Prinses Maxima Centrum, centrum voor kinderoncologieDiana Monissen, voorzitter RvB van het Prinses Maxima Centrum, neemt ons mee in de wereld van kindergeluk in een bijzonder ziekenhuis en de toegevoegde waarde van concentratie van deze zorg.

Inschrijven 2017
Ben je nieuwsgierig over wat MEDexperience in 2017 voor jou kan betekenen…schrijf je dan nu in en ontvang tot 21 december 2016 €25 korting op het inschrijfgeld. www.MEDexperience.nl/inschrijven/
Overigens…accreditatie via ABAN is aangevraagd.

Heel graag tot ziens 6 april 2017!

Founding Mothers MEDexperience
Moniek de Boer en Tatiana van Rijswijk-Koot

Reacties zijn gesloten.