Het verleden is de aanloop naar de nieuwe toekomst…en geluk is het nieuwe doel!

Wat hebben wij geleerd van 2016, het Jaar van de Aap, waar vrolijkheden, doorzettingsvermogen en vindingrijkheid de fundering vormden…en wat nemen we hiervan mee naar de toekomst…? Wat hebben we geleerd van waar we vandaan komen? En wat nemen we mee de toekomst in?

Het jaar 2017
2017 is volgens de Chinezen het Jaar van de Haan. De Haan, waakzaam en alert…niet alleen om te zien waar de kansen liggen, maar ook waakzaam en alert in onze samenleving.  Hanen zijn diepe denkers, direct, begaafd en bekwaam, soms zonderlingen met vreemde en uitmuntende ideeën…scherpzinnig, ambitieus en uiterst nauwgezet. Herken je de zorgprofessional?

Het wordt een veelbelovend jaar waar hard werken beloond wordt door goede resultaten. We zullen dus onze schouders eronder moeten zetten om ons eigen geluk te realiseren in 2017!

De wijze waarop we de toekomst tegemoet treden is bepalend voor onze levenstevredenheid in het hier en nu. Niet wat we denken, maar vooral hoe we denken bepaalt onze levenstevredenheid.

Geluk
MEDexperience 2017 staat in het teken van het geluk…geluk voor onszelf als zorgprofessional en geluk in het veranderende zorglandschap. Denk jij wel eens na over jouw levenstevredenheid en kijk en luister je wel eens naar je collega’s zorgprofessional? MEDexperience 2017 is het inspiratieplatvorm waar geluk op verschillende wijzen en vormen wordt gedeeld door inspirerende zorgprofessionals en de deelnemers een afspiegeling vormen van het zorglandschap anno nu. Kijk ophttp://www.medexperience.nl/het-programma/ voor het programma en stuur op jouw eigen geluk.

Heel graag tot ziens op 6 april 2017!

Founding Mothers MEDexperience

Moniek de Boer en Tatiana van Rijswijk-Koot

Comments are closed.