De week van de reflectie is voorbij…December staat voor de deur. Donkere dagen, tijd voor nog meer reflectie en stilstaan bij wat je beweegt. Hoe is het? Ben je nog gelukkig in wat je doet? Zou je andere keuzes willen maken? Laat je inspireren door wat jouw zorgcollega’s hierover vertellen…

Medexperience 2017; Het thema…Geluk in de Zorg

6 april 2017, Hogeschool Rotterdam van 10.30 uur tot 18.30 uur. 
MEDexperience; hét inspiratiedok voor de zorgprofessional.
Het belevingsgerichte congres waar je als zorgprofessional op een inspirerende en krachtige wijze teruggaat naar de kern van waarom je doet wat je doet.

Geluk ontstaat mede door het maken van keuzes. Door loslaten wat niet meer past, door oprechte verbinding met anderen en de dingen waar je echt oprecht voor kiest!
De MEDinspirators 2017 inspireren je met authentieke verhalen, ervaringen en delen de keuzes die zij gemaakt hebben om gelukkig te zijn, te worden en… te blijven. Het programma is ook dit jaar weer een fantastische beleving! Kom kijken, luisteren en ervaren hoe anderen het geluk met beide handen aanpakken. En neem ervan mee naar huis wat jij nodig hebt.

Wij zijn enorm gelukkig met de topinspiratoren van 2017. Van persoonlijk geluk naar geluk op de werkvloer!

Een greep uit onze MEDinspirators 2017

Cathy van Beek, Member Executive Board Radboud University Medical Centre/ Chief Medical Officer
Geluk vanuit de Board room
Wat betekent geluk voor een RvB van een groot academisch ziekenhuis. Wat zijn de dilemma’s en sta je er überhaupt wel eens bij stil als RvB. Cathy van Beek deelt haar verhaal op MEDexperience en weet je te raken en te inspireren met haar verhaal.

Victoria Janes, Arts-onderzoeker AMC
Retourtje Sierra Leone, enkeltje Infectieziekten
Mee op reis met de keuzes en noodgedwongen keuzes van een arts-onderzoeker. Hoe door middel van een reis met een doel door een turbulent zorglandschap Victoria haar doelstellingen behaalde en in de reis het werkgeluk vond.

Mariëlle Vehmeijer, Chirurg, Voorzitter advisory board Siilo & Joost Bruggeman oprichter en CEO Siilo
Verbintenis in de zorg
Over de zorg in transitie, de zorginnovatie en hoe geluk gecombineerd kan gaan met het delen van kennis, kunde en ervaring en…nieuwe technologiën.

Sara Brouwer, Teamleider Laurens

Teamleidersgeluk
Operationeel leidinggeven in de ouderenzorg…Hoe leuk is dat in een stormachtige organisatie met de invloeden van buitenaf (Hugo Borst, IGZ, de politiek, wandelend van reorganisatie naar reorganisatie) Van persoonlijk geluk naar Teamleidersgeluk…van invloed naar betrokkenheid.

En delen maakt gelukkiger, ook dit jaar hebben wij weer een goed doel; het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Diana Monissen, voorzitter RvB van het Prinses Máxima Centrum, neemt ons mee in de wereld van kindergeluk in een bijzonder ziekenhuis, of is het minder ongeluk? En hoe de moeite waard is dat? Laat je raken door een zorgprofessional met een eigen verhaal.

Inschrijven 2017
Ben je nieuwsgierig over wat MEDexperience in 2017 voor jou kan betekenen? Schrijf je dan nu in en ontvang tot 21 december 2016 €25 korting op het inschrijfgeld. www.medexperience.nl/inschrijven/
Overigens…accreditatie via ABAN is aangevraagd.

Heel graag tot ziens op 6 april 2017!

Founding Mothers MEDexperience
Moniek de Boer en Tatiana van Rijswijk-Koot

Reacties zijn gesloten.