Op een ochtend blies de wind een brief onder de voordeur van de eekhoorn door. De envelop was blauw en rook naar zout, alsof hij langdurig over de zee onderweg was geweest. De eekhoorn maakte de brief open en las;

Eekhoorn,
Ik wens je van harte geluk met wat je hier leest. Ik hoop dat je erdoor geroerd zult raken en, wie weet, wel zult gaan wenen. Met tranen van geluk. Schrijf mij niet terug, maar geniet van mijn woorden en hoop vurig dat je nog meer van zulke brieven ontvangen zult.

Je nederige paradijsvogel

De volgende dag ontving de eekhoorn een brief in een rode envelop, die rook naar palmen en riet.

Eekhoorn,
Hoe vond je mijn vorige brief? Prachtig, he? En deze is nog véél mooier. Deze brief zal je laten tintelen van geluk. Tintel je weleens van geluk? Stralen? Gloeien? Als het gloeien is, dan gloei je nu.

Je nietige paradijsvogel

Toon Tellegen, huisarts en schrijver

Toon Tellegen, huisarts en schrijver weet met zijn boeken volwassenen en kinderen te boeien, te raken en te inspireren. Dit citaat is een mooie metaforische insteek voor de kracht van MEDexperience.

MEDexperience 2017; Het thema…Geluk in de Zorg
6 april 2017, Hogeschool Rotterdam van 10:30 uur tot 18:30 uur
Het belevingsgerichte congres waar je als zorgprofessional op een inspirerende en krachtige wijze teruggaat naar de kern van waarom je doet wat je doet.

Waar het delen van ervaringen en de inspiratie van het verhaal ons verder brengt in de ontwikkeling als zorgprofessional. Dit is de kracht van MEDexperience…het eerste en enige  inspiratiecongres in de zorg!

Geluk in de Zorg is het thema van 2017. Geluk door zorg te verlenen…geluk door zorg te ontvangen…wij zijn heel gelukkig met een uniek programma en MEDinspirators van formaat.

En delen maakt gelukkiger, ook dit jaar weer een goed doel; het Prinses Máxima Centrum, centrum voor kinderoncologie. Diana Monissen, voorzitter RvB van het Prinses Máxima Centrum, neemt ons mee in de wereld van kindergeluk in een bijzonder ziekenhuis, of is het minder ongeluk? Laat je raken door een zorgprofessional met een eigen verhaal.

Inschrijven 2017
Ben je nieuwsgierig naar wat MEDexperience in 2017 voor jou kan betekenen? Kijk dan hier voor meer informatie en ervaar onder andere de MEDtalks van de vorige jaren, die deelnemers inspireerden en raakten. Schrijf je nu in; www.medexperience.nl/inschrijven/
Overigens…Accreditatie via ABAN is aangevraagd.

Heel graag tot ziens op 6 april 2017!
Founding Mothers MEDexperience

Moniek de Boer en Tatiana van Rijswijk-Koot

Reacties zijn gesloten.