Ontplooi de wereld…werk aan je eigen geluk!

Een touwtje door de brievenbus, een ansichtkaart op de deurmat of het ontmoetingsbankje in je eigen dorpskern. Waar is de tijd gebleven van gewoon geluk…klein geluk of onzichtbaar geluk?

Geluk in je werk als zorgprofessional is soms moeilijk te beschrijven, soms niet voorhanden en vaak onzichtbaar. Sta jij wel eens stil bij je eigen geluk als zorgprof? Wat betekent dat nu eigenlijk voor jou…Geluk? Hoe werkt dat en hoe houd je dat levend in je werk en dus in je leven?

De derde editie van MEDexperience, 6 april 2017, neemt je mee in de inspirerende wereld van geluk en wat dat voor jou betekent als zorgprofessional. Inspirerende sprekers zoals Ruut Veenhoven, de ‘geluksprofessor’ van Nederland, Cathy van Beek, Lid Raad van Bestuur Radboud UMC een persoonlijk verhaal over Geluk…of Diana Monissen Bestuursvoorzitter Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, nemen je mee in authentieke en inspirerende verhalen, ervaringen en belevingen over geluk en gelukt in de zorg.  Geluk dat altijd bij jezelf begint en dat je kunt doorgeven aan je collegae professionals, de organisatie waarin je werkt en de patiënten/cliënten waarvoor je werkt.

Dit jaar hebben we opnieuw een bijzonder programma kijk hier, waar we enorm trots op zijn en we gaan ervan uit dat je hierdoor geïnspireerd raakt en gelukkig van wordt.

We ontmoeten je heel graag 6 april 2017 en heb je je nog niet ingeschreven? Dat kan nog steeds. Als je je voor 21 december a.s. via www.medexperience.nl/inschrijven/ inschrijft dan ontvang je een vroegboekkorting van 25 euro. Fijn zo net voor de feestdagen en de dure decembermaand!

Wij wensen je hele warme en fijne feestdagen met allen die je dierbaar zijn en vooral een sprankelend en gelukkig nieuwjaar!

Heel graag tot ziens op 6 april 2017!

Founding Mothers MEDexperience
Moniek de Boer en Tatiana van Rijswijk-Koot

Reacties zijn gesloten.