Logo
4e MEDexperience
Hogeschool Rotterdam

Bent u erbij op 6 april 2017?

Het eerste, enige en echte belevingsgerichte congres waar u als zorgprofessional op een inspirerende en krachtige wijze teruggaat naar de kern van waarom u doet wat u doet, wat u drijft en u inspireert…?

Weet u waarom u doet wat u doet? En denkt u wel eens na over de keuzes die u heeft gemaakt in het verleden? Of bent u van het type dat het u allemaal overkomt…?
Dan is MEDexperience hét inspiratiedok voor u. Door en voor zorgprofs. Geïnspireerd raken, gemotiveerd worden, reparatie werkzaamheden verrichten, geraakt worden, even stilliggen om weer koers te hervatten en uw kompas weer durven ijken.
Inspirerende sprekers nemen u op verschillende wijze mee in een authentiek verhaal, unieke beleving of opgedane kennis. In gezamenlijke experience sessies, de MED-talks, van 15 min bent u in de gelegenheid, ervaart u de MEDspreker en beslist u of u geïnspireerd of zelfs geraakt wordt.
U staat tenslotte aan het roer van uw eigen keuzes en kiest uw eigen koers.

U bent…

De zorgprofessional in Care en Cure. De arts, dokter, verplegend-of verzorgend personeel, de medisch specialist of huisarts en of een manager of bestuurder in een zorgomgeving.
Diversiteit alom…waarom? Door kruisbestuiving vanuit verschillende windrichtingen maar met een koers…de zorg voor de patiënt!

Geluk in de zorg…

Medexperience 2017 heeft als thema ‘Geluk in de zorg…’. Heden ten dagen in een veranderend zorglandschap is het niet altijd gemakkelijk om het geluk als zorgprofessional te ervaren en uit te dragen. Wat is geluk eigenlijk, hoe vind je het, krijg je het, wat doe je dan of juist niet? Maar vooral…hoe hou je het vast?  Van het rendement van geluk naar geluk(t) in de zorg…MEDexperience 2017 staat volledig in het teken van het geluk van de zorgprofessional van vandaag. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal over geluk en de weg die u daarin heeft gelopen…